HomeOver ons

Alfasan

Nieuwe eigenaren, nieuwe uitstraling

Alfasan maakt een vernieuwingsslag door met de bouw van een nieuw kantoor, de uitbreiding van het machinepark én nieuwe producten. Een nieuwe huisstijl hoort daar natuurlijk ook bij! Langzamerhand zullen alle producten dan ook voorzien worden van een nieuw logo.

Alfasan Group of Companies

Binnen de Alfasan Group of Companies zetten wij ons dag in, dag uit, in voor de zorg en bescherming van uw dieren. Dit doen wij als diergeneesmiddelenproducent al sinds 1975 met onze range diergeneesmiddelen voor uw (huis)dier. In 2016 hebben wij een nieuwe groene tak opgericht met als doelstelling het voorkomen van aandoeningen door middel van een range natuurlijke producten. Deze groene tak is door ons opgericht om bij te dragen aan het verminderen van het onnodige antibiotica gebruik. Want voorkomen is beter dan genezen.

De productie van onze diergeneesmiddelen gebeurt in onze eigen faciliteit in Woerden. Het gehele proces gebeurt onder de strenge voorwaarden van de GMP, Good Manufacturing Practices.

We zijn gespecialiseerd in de productie van injectievloeistoffen, met name de suspensies. Daarnaast brengt Alfasan diverse intramammaire injectoren, oogmedicatie, tabletten en poeders op de markt in een brede range therapeutische groepen.

Alfasan in cijfers:

  • Verkrijgbaar in 110 landen
  • Meer dan 1900 diergeneesmiddelenregistraties
  • 150 verschillende producten

Wat ons bijzonder maakt? 

Wat ons bijzonder maakt is de indeling van de fabriek. Wij zijn in staat om Pen en non-Pen injectievloeistoffen in onze fabriek te produceren in compleet gescheiden productie units met eigen luchtbehandeling. U zou dus kunnen zeggen dat wij twee fabrieken zijn in één. Ons productieproces is volledig geautomatiseerd en ingesteld op het produceren in batches van 2000 Liter.